Алеко Константинов – До Чикаго И Назад (1) – Моята Библиотека

8

Но когато навалицата стане толкова голяма, щото пътниците се натрупат на тротоара и не е възможно да се мине през улицата, американският полисмен, без да проговори дума, повдига пръста си нагоре и в един миг всичкият необзорим хаос от кола като че се окаменява на мястото си: образува се свободна ивица и тогава той дава знак на пешеходите да продължават пътя си; но пешеходите нямат край, колата чакат; тогава той пропуща само събравшите се накуп пешеходи, а към идущите повдигне ръка и те се заковат на местата си, и даде знак на колата да продължават до ново натрупвание на пешеходи. Десетки гамени, зацапани и развлечени, обиколиха вагоните и се почна една таквази просешка музика, щото всички пътници от трена увиснаха на прозорците. Ние се стремим всички наши дрехи и аксесоари да бъдат по последен писък на модата и дори когато се разхождате по улицата да се чувствате все едно сте на модно дефиле в Милано. Ние ви предлагаме качество, бързина и добро обслужване на още по-добри цени. Напротив, постарали сме се да осигурим максимално добро съотношение цена – качество за тоалетите, които предлагаме. Така плащате приемливи цени, но за сметка на това получавате най-високото възможно качество следствие на внимателния подбор на материите и кройките, с които работим.

Това е причината, поради която нашите дамски дрехи с големи размери са на достъпни цени без това да рефлектира негативно върху тяхното качество. Да привличате всички погледи върху себе си, да заблестите и да бъдете изящни, прелестни и неотразими. В онлайн пространството е пълно със сайтове за маски мода, които предлагат дамски дрехи големи размери, man-exlusives.news но какво отличава Monte Cervino от всички други? И, наистина, кат ги видиш отдалеч, изправени на края на тротоара, при кръстопътищата, високи, атлетически сложени, красиви, с чисти, като че сега облечени униформи от сиво сукно, препасали с колани умерените благоутробия, със сиви каски, бели ръкавици и вместо сабли и револвери само е по едно късо, 50 сантиметра дръвце в ръката – ще помислиш, че са паметници, поставени за украшение на града. И цял ден така, като махало, от единия бряг на другия, сноват сума разнообразни кораби от многобройните прибрежни станции; също и от Ню Йорк до Бруклин. От входа още виждаш една дълга улица, пълна с посетители, а от двете страни на улицата всевъзможни любопитни и увеселителни заведения и цели села от всичките части на света. Към изходния край на помещението, до една маса, беше изправен един от чиновниците, които бяха в парахода; от двете му страни, наредени стройно, облечени чисто в униформа, стояха в един ред хубавци, митнически служители.

Аз се убедих, че за бай Неделковича не е безизвестно какво се върши и в нашия забравен край. Аз се сетих, че може би да не изговарям добре, по тяхному, названието на нашето княжество, и затова извадих и разложих пред него картата на Европа и си тикнах пръста всред София. Аз отначало мислех, че всички са тръгнали на разходка в Чикаго, та попитах и този момък: „Вие, разбира се, на изложението отивате? Днес всички са здрави, бодри и весели. Какви са цените на дрехите в Monte Cervino? При нас цените са съвсем нормални, по джоба на всеки. И наистина, откъсната от Ледовития океан, таеща от водата и слънцето и подтиквана от вълните, към нас величествено се приближаваше една чудесна, с няколко остри върхове ледена гора. Сянката даваше тъмносин цвят на грота, площадът между върховете беше ясносин, основанията на конусите млечнобели, а нагоре се избистрили като кристал, пък самите върхове на конусите при елмазния си блясък имаха една тънка игра между светлосинкава със светлорозова боя. Когато той, като демократ, ни се хвалеше с победата над республиканците, чрез избиранието на Клевеленда за президент, и аз го питах на какво мнение е за последния, той с най-голяма откровеност ми каза, че „Клевеленд е до̀бър чо̀век, ама ни е државни муж, он е будала; очете да ви да̀дем Клевеленда, па да узмем вашег Ста̀мбулова, па он да додже овде, па да увати за руке ове американи?

Качеството на предлаганите от нас макси дрехи е един от най-високите ни приоритети, защото знаем колко е важно то за вас, следователно и за нас. При нас ще откриете голямо разнообразие от дамски дрехи големи размери. При нас няма да откриете хиляди тоалети, но всичките ни артикули са индивидуални и най-вече следват най-актуалните модни вълни. Целта ни е тоалетът Ви да се превърне във ваша втора кожа, да допринесе за Вашия комфорт, удобство и самочувствие. Сума градовце се премрежваха из пътя ни, но в тях само локалните тренове се спират, а нашият бърз трен ги удостояваше само с едно поздравление с пищялката и бързаше да избегне дима на фабриките им. Затова работим предимно с тях. Те са удобни за ежедневна употреба – с тях ще се чувствате еднакво добре и на работа, и на разходка в парка или града, а също и на парти. Monte Cervino иска да предложи на всяка една по-пищна дама удобен, елегантен и стилен тоалет, с помощта на който да изглежда все едно е слязла от модния подиум или е била на корицата на модно списание. Fashionmix не е онлайн магазин за дрехи и обувки, от който да изпитвате неудобство, преди да попитате и страх, преди да купите.

التعليقات مغلقة.